Как да поръчам

1. Можете да поръчате дадена стока по телефон: 0888333941 или по Имейл ( hedazone@abv.bg ), като за ваше удобство можете да използвате контактната форма на сайта.

2. Ако поръчвате по Имейл трябва да ни напишете:

· Три Имена или ( Име на фирма и ЕИК)

· Адрес до който искате да бъде изпратена стоката

· Телефонен номер

· Продуктът, който искате да поръчате.

· Продуктов код

3. При поръчки по Имейл, ние ще се свържем с вас, на посоченият от вас телефон и след като уточним детайлите по поръчката ще изпратим стоката в най-кратък срок. Поръчката се счита за приета, едва след потвърждение от нас.

4. Начин на плащане:

· В брой при получаване на пратката от куриера (наложен платеж)

· Всяка пратка, която изпращаме по Еконт е с опция за преглед и тест.

5. Посочените цени в сайта са с включен ДДС и са валидни само за направени поръчки през сайта.

6. Клиентът има право да поиска допълнителна информация или документация за продуктите, като тя следва да бъде изискана чрез изпращане на имейл до hedazone@abv.bg

7. Цени, при които е обявено намаление, не подлежат на допълнителни отстъпки.

8. Продукти, които нямат обозначена цена на сайта, не са налични към момента, не могат да бъдат поръчани и нямат очаквана дата на доставка.

Предлагаме на нашите потребители голям избор от куфари, пътни чанти, сакове, дамски чанти и портфейли, детски раници, мъжки портфейли, плажни чанти, туристически раници, чанти за лаптон, чадъри и други.

Също така, предлагаме и специални отстъпки при покупки на едро при запитване на телефон: +359 888 333 941

Нашият екип може да ви помогне да направите най-подходящия за вас избор и да отговори на въпроси свързани с продуктите ни, затова не се колебайте да се обадите за консултация.