Условия за Доставка

I. Условия при доставка с фирма Еконт

1.Пратките пътуват от офис на Еконт до офис на Еконт или избран от вас адрес, като използвате нашите отстъпки от куриерската услуга на Еконт – 15% от цените на Еконт към настоящия момент.

2. Експресна Доставка Всички поръчки направени в делничен ден до 16:00 часа, най-често се изпращат още в същия ден и се доставят на следващия работен ден, ако продукта е наличен при нас на склад. ( За продукти, които не са налични на склад, обикновения срок на доставка е от 1 до 7 работни дни в зависимост от наличности във външен склад, като за бърза проверка на наличност и срок на доставка, можете да се свържете с нас на телефон 0888333941 ). Изключение от сроковете за експресна доставка правят населени места, които се обслужват от Еконт по график.

!!! Моля при поръчка на имейл се обадете и по телефон, за да сте сигурни, че заявката ви е получена и приета !!!

· За продукти, които не са налични в наш склад, доставките са строго индивидуални в зависимост от конкретния артикул ( за въпроси свързани с доставка, можете да се свържете с нас на 0888333941 или на hedazone@abv.bg 3.Доставката е за сметка на клиента, като в цената на доставката се включват застраховка на продукта, такса наложен платеж, допълнително пакетиране (само при някои продукти) , и такса съобщение при получаване на пратка (SMS известяване)4. Цена на доставка

3. Доставката е за сметка на клиента, като в цената на доставката се включват застраховка на продукта, такса наложен платеж, допълнително пакетиране (само при някои продукти) , и такса съобщение при получаване на пратка (SMS известяване)

4.Цената на доставката се изчислява според теглото на пратката, сумата на наложения платеж, обявената стойност ( застраховката), допълнително опаковане ( само на някои пратки) и SMS известяване при пристигане на пратка.
Цената на пратката можете да пресметнете с Еконт Калкулатор – линк

Можете да се обадите на 0888333941 и наш търговец ще ви информира за цена на доставка в зависимост от избраните продукти с актуалната към момента отстъпка от транспортните разходи или можете бързо сами да изчислите базова цена на доставката на сайта на Еконт в Еконт Калкулатор – Линк.

Поръчки направени по време на национални празници или през уикенда се обработват в първия работен ден и се изпращат на същия или на следващия ден.

· При доставката на пратката, клиента се задължава да провери стоката и при констатирани щети или липси да ни информира веднага. В случай на щети възникнали в следствие на транспорта, клиента следва да предяви претенция към куриера за настъпило застрахователно събитие. Повредите се установяват чрез протокол предоставен от Куриера. В случай, че клиента не е предявил претенции към куриера, за продукт изпратен със застраховка, клиента няма право да иска обезщетение от Хеда Зоун ЕООД.

· Хеда Зоун ЕООД запазва правото си да откаже да изпрати с куриерска фирма определен тип пратки.

II . Условия при доставка с наш транспорт

1. Доставка с наш транспорт се извършва до посочен от клиента Адрес.

Услугата е само за клиенти на Едро и е по договаряне с наш търговец в зависимост от нужното място за доставка и възможностите ни за транспорт.

За повече информация относно възможностите за доставка с наш транспорт, евентуална възможност за доставка в същия ден на поръчката, възможни райони за доставка, както и за други въпроси, моля обадете се на 0888333941 или ни напишете имейл на hedazone@abv.bg с конкретно запитване спрямо продуктите, които сте си избрали.

Предлагаме на нашите потребители голям избор от куфари, пътни чанти, сакове, дамски чанти и портфейли, детски раници, мъжки портфейли, плажни чанти, туристически раници, чанти за лаптон, чадъри и други.

Също така, предлагаме и специални отстъпки при покупки на едро при запитване на телефон: +359 888 333 941

Нашият екип може да ви помогне да направите най-подходящия за вас избор и да отговори на въпроси свързани с продуктите ни, затова не се колебайте да се обадите за консултация.