Връщане и Замяна

1. Имате възможност в срок от 14 дни след извършване на покупката да върнете закупения артикул, при това имате право да го замените или да получите парите си обратно.

2. Артикулът, който искате да замените или върнете трябва да бъде без повреди. Трябва да го върнете в оригиналната ненарушена опаковка, с всички приложени добавки. В противен случай рекламацията няма да бъде приета или ще бъде извършена частично.

3. В срок от 14 дни от получаването на пратката, трябва предварително писмено да ни уведомите , че се отказвате от договора или желаете продукта Ви да бъде заменен (на нашия електронен адрес или по пощата).

Трябва да ни изпратите на електронната поща (hedazone@abv.bg или по пощата до адрес) следната форма – попълнена.

· Три Имена на клиента или (Име на фирма и ЕИК)

· Телефонен номер:

· Вашият Адрес:

· Копие на документа за покупка на стоката от нас.

Следва да ни върнете продукта до офис на Еконт:
гр.София, кв. Хиподрума, до хотел “Форум, Блок 24, бул. „Цар Борис III“ 41, 1612.Връщането на продукта до адреса на Хеда Зоун ЕООД или до офисът на Еконт е за сметка на клиента, като заплатената сума се възстановява след като продукта пристигне в нашата централа и бъде проверен от служителите на Хеда Зоун ЕООД.

· Заплатената от клиента сума се възстановява по банков път в срок от 7 работни дни, като всички транспортни разходи по връщането на продукта се поемат от клиента. Продуктът трябва да бъде придружен с копие от документа за продажба.

· Разходите за изпращането, както и за получаването на нов продукт при замяна са за сметка на клиента. Не приемаме пакети с наложен платеж.

4. В случай че, в срок от 14 дни след получаването на пакета, не сме получили писмено уведомление за отказ от договора, връщането или замяната не са възможни.

5. Право на връщане на стока имат само потребителите по смисъла на Закона за защита на потребителите при положение, че когато е поръчана повече от една бройка от дадена марка и модел стока, опаковката само на един продукт е била разпечатана, а останалите бъдат върнати на продавача запечатани.

6. Стоки/Услуги за които клиентът няма право на отказ. Клиентът няма право да се откаже от сключения Договор в следните случаи:

· при предоставяне на услуги, при които услугата е предоставена напълно и изпълнението й е започнало с изричното предварително съгласие на потребителя и потвърждение от негова страна, че знае, че ще загуби правото си на отказ, след като договорът бъде изпълнен изцяло от търговеца доставката на стоки;

· при доставка на стоки или услуги, чиято цена зависи от колебанията на финансовия пазар, които не могат да бъдат контролирани от търговеца и които могат да настъпят по време на срока за упражняване правото на отказ;

· при доставка на стоки, изработени по поръчка на Клиента или съобразно неговите индивидуални изисквания, т.е. при доставката на стоки, изработени по поръчка на Клиента;

· при доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;

· при доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето, включително но не само – всякакъв вид Бельо, всякакъв вид Бански костюми, всякакъв вид Спално Бельо, включително но не само чаршафи, калъфки, ковертюри, Възглавници, Одеала, както и всякакъв вид кърпи включително, но не само кърпи за плаж, хавлиени кърпи за баня, кърпи за ръце и други стоки от тези типове. ;

· при доставка на стоки, които след като са били доставени и поради естество им са се смесили с други стоки, от които не могат да бъдат отделени;

7. При всички други артикули, които не са посочени в точка шест (6) можете да използвате правото си на замяна или на връщане на парите като вашият артикул ще бъде заменен или ще ви върнем сумата в срок от 7 работни дни след получаването на пакета и проверката му от служител на Хеда Зоун ЕООД.

8. Ако доставената от нас стока не съответства с поръчаната от вас по имейл стока, клиента може да заяви желание за замяна на доставената му стока в срок от 48 часа от получаването й. Разхода за връщане на стоката е за сметка на Хеда Зоун ЕООД, като клиента е длъжен да изпрати стоката с куриерска компания посочена от Хеда Зоун ЕООД.

 

Нашият екип може да ви помогне да направите най-подходящия за вас избор и да отговори на въпроси свързани с продуктите ни, затова не се колебайте да се обадите за консултация.